donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Nieuw onderdeel Ondernemersprijs: MKB Westland Young Talent Award

MKB Westland breidt de MKB Ondernemersprijs uit met een gloednieuwe categorie speciaal voor jonge ondernemers: MKB Young Talent Award. Vanaf dit jaar kunnen ondernemers tot en met 30 jaar zich inschrijven voor deze nieuwe categorie!

“We zien dat er in Westland veel jonge, getalenteerde ondernemers zijn die zich op een bijzondere manier onderscheiden. Of je nu indruk hebt gemaakt met je innovatieve bedrijf, je frisse perspectief op de markt, of je creativiteit en doorzettingsvermogen – wij willen de innovatiekracht en de visie van deze jonge ondernemers erkennen”, aldus juryvoorzitter Shirley Schelkers

Deze nieuwe categorie is een geweldige kans om successen te delen en te laten zien wat jonge ondernemers kunnen bereiken. Het is een moment om het ondernemerschap van de jonge generatie te vieren en te belonen. Dus, ben jij een jonge ondernemer of ken je iemand die dit verdient? Schrijf dan in voor de MKB Young Talent Award en maak kans op deze bijzondere erkenning! Ook kan er net als voorgaande jaren weer aangemeld worden voor de MKB Westland Ondernemersprijs 2024!

Met het aangaan van het nieuwe partnerschap met Rabobank is de samenstelling van de jury veranderd. De deskundige jury bestaat uit juryvoorzitter Shirley Schelkers, Jennifer Fluitman, Brendan van den Berg (Rabobank), Ruud van Diemen (Patijnenburg) , Paul Langereis (Westland Infra) en Bas Voermans (BICT, winnaar van 2023) .

“De ondernemersprijs heeft BICT veel erkenning gebracht in combinatie met ons maatschappelijke inzet voor Westland. Met de lancering van de MKB Young Talent Award benadrukt MKB Westland het cruciale belang van jonge ondernemers voor de regionale economie. Deze prijs biedt ze een platform om hun prestaties en innovatieve ideeën te presenteren en helpt ze de erkenning te krijgen die zij verdienen,” aldus Bas Voermans, winnaar 2023.

De inschrijvingen voor de Young Talent Award en de MKB Westland Ondernemersprijs zijn nu geopend en aanmelden kan tot en met 1 oktober 16:00 uur. De winnaars van beide prijzen worden bekendgemaakt tijdens de uitreiking op 28 november in de Oude Kerk in Naaldwijk. Genomineerden van de Young Talent Award worden uitgenodigd voor een pitchavond, waar zij hun onderneming kunnen presenteren aan de jury en leden van MKB Westland. Om de geselecteerde kandidaten van MKB Young Talent Award optimaal voor te bereiden, krijgen zij een pitchtraining van EY aangeboden.

Foto : www.endemedia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles