donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Spookrijder aangehouden op A20, politie zoekt getuigen

In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 september heeft een automobilist onder invloed een flink stuk tegen de rijrichting in gereden, onder meer op de A20. De spookrijder is inmiddels aangehouden, en de politie komt graag in contact met getuigen die hem mogelijk hebben zien rijden.

Omstreeks 01.40 uur ontving de politie een melding van de spookrijder. Hij reed over de A20 ter hoogte van Maasland in de richting van Schiedam. Bij het knooppunt Kleinpolderplein zou het voertuig zich gekeerd hebben.

De verdachte stopte uiteindelijk bij een bushalte op de Burgemeester de Josseling de Jonglaan in Rotterdam, waar agenten hem een stopteken gaven. De bestuurder ging er echter vandoor, en de agenten zetten de achtervolging in. Tijdens de achtervolging reed de bestuurder meerdere malen over verhoogde rijbaanafscheidingen. Op de Giessenweg in Rotterdam is hij uiteindelijk aangehouden.

De bestuurder, een 28-jarige man uit Spijkenisse, bleek onder invloed te zijn. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u de spookrijder, die in een zwarte SUV met buitenlands kenteken reed, mogelijk gezien in de nacht van 14 op 15 september? Of heeft u informatie die relevant kan zijn voor het onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het alstublieft weten via de aangegeven mogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles