zondag, september 22, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Voertuig te water in Wateringen: bestuurder onder invloed

Zaterdagmiddag ontving de politie een melding van een voertuig te water op de Middenzwet in Wateringen. Een bestuurder verloor de controle, raakte de berm, reed een lantaarnpaal uit de grond en belandde in de naastgelegen sloot. Het voertuig kwam uiteindelijk overdwars tegen een brug tot stilstand.

Wonder boven wonder kwamen zowel de bestuurder als een kind ongeschonden uit het voertuig, dankzij de hulp van omstanders.

Bij onderzoek bleek echter dat de bestuurder onder invloed van alcohol reed. Hij is aangehouden en naar het bureau gebracht. De uitslag van de ademanalyse was schokkend: 940 Āµg/L, wat ruim vier keer meer is dan de toegestane hoeveelheid alcohol voor bestuurders. Dit roept de vraag op of het ooit verstandig is om onder invloed te rijden.

Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en hij zal zich voor de rechtbank moeten verantwoorden. Aangezien er ook een kind betrokken was bij het ongeval, zal er een VT (veilig thuis) melding worden gedaan.

De politie blijft herhalen dat alcohol en verkeer niet samengaan. Wees slim: regel een BOB of neem de benenwagen. Veiligheid voorop!

Foto’s : Politie Westland (FT)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles