vrijdag, september 20, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Kledingwinkel Rob Vollebregt in andere handen

Herenkledingwinkel Rob Vollebregt in Naaldwijk gaat na 105 jaar verder onder de vlag van Only For Men (OFM). De moderetailer streeft naar een landelijke dekking en de overname van de Westlandse zaak past daar goed bij.

De naam Rob Vollebregt blijft gewoon op de gevel van het pand aan de Herenstraat staan, maar vanaf september wel met de toevoeging ‘by OFM’. “De overname van een gezond bedrijf is iets waar je niet te lang mee moet wachten en altijd je ogen en oren voor open moet houden. OFM is voor ons geen onbekende, meerdere van hun winkels kennen wij van binnen en van buiten erg goed. Voor een ambitieuze moderetailer als OFM is Naaldwijk, het winkelcentrum van het Westland, een logische vervolgstap”, zeggen eigenaren Rob en Yvonne Vollebregt. “Na verschillende gesprekken met Arthur Feenstra bleek dat het bedrijfs-DNA van OFM en Rob Vollebregt mannenmode dicht bij elkaar liggen. Qua collectie, merkportfolio, doelgroep en hoe om te gaan met de klant komen we sterk overeen, daardoor was de klik er al snel.”

Na deze overname telt OFM 22 winkels. “Het geeft ons de kans om verder te groeien naar de gewenste landelijke dekking. Wij zullen met dezelfde passie en liefde voor het mooie herenmodevak het levenswerk van de familie Vollebregt voortzetten”, aldus eigenaar Arthur Feenstra.

Bron tekst : www.wos.nl

Foto : PR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles