donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Caiway en DELTA bundelen hun krachten en gaan verder onder één naam

De naam Caiway verdwijnt uit de regio zo kregen de klanten van caiway te horen via hun mailbox. De telecomprovider gaat verder onder de merknaam Delta. Voor de klanten verandert er vooralsnog niets.

Caiway is als bedrijf al meer dan 40 jaar een begrip in de regio, al werd de naam pas in 2004 voor het eerst gebruikt. Bij het ontstaan in 1981 was de naam CAI Westland (Centrale Antenne-installatie Westland), die in 1995 als eerste in Nederland met het aanbieden van kabelinternet begon. In 2004 werd het bedrijf opgesplitst in CAIW en Caiway, waarna de laatste de telecomdiensten (televisie, internet en bellen) ging leveren.

Waarom de naam verandert

Caiway en DELTA zijn al jaren onderdeel van dezelfde organisatie en maken gebruik van hetzelfde stabiele netwerk. Elke dag werken we hard om onze diensten voor internet, televisie, de telefoon thuis en uw mobiel beter te maken. Door onze krachten te bundelen, kunnen we sneller onze producten verbeteren, zodat u ook sneller kunt genieten van de voordelen van alle nieuwe ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles