maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

36e Ooievaarsrun: een onvergetelijke toertocht voor mensen met een beperking

Op zaterdag 14 september vindt de 36e editie van de Ooievaarsrun plaats, een bijzondere toertocht waarbij mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de kans krijgen om mee te rijden in cabines van diverse voertuigen. Deelnemers worden vervoerd in vrachtwagens, brandweerwagens en ME-voertuigen, mede mogelijk gemaakt door de steun van sponsors, gemeenten en vrijwilligers.

De Ooievaarsrun bestaat uit vier tochten, die om 10.00, 11.30, 13.00 en 14.30 uur van start gaan vanaf de Kerketuinenweg in Den Haag. Burgemeester Jan van Zanen zal het startsein geven voor de eerste run. De rit voert de deelnemers door Den Haag en het Westland, en eindigt na 45 kilometer bij de Visafslag in Scheveningen. Onderweg worden zij feestelijk onthaald door de feestkapel De Blaasknarren en geanimeerd door het team van Furry Friends.

Bij aankomst in Scheveningen kunnen de deelnemers genieten van een feestprogramma dat tot in de avond doorgaat. Er zijn optredens van bekende artiesten zoals FranƧois Pieters, Dennie Christian en Stef Ekkel, en ook zijn er dansoptredens van CLE Dancestudio. DJ Joop zorgt voor de muzikale omlijsting van de dag.

Vanwege de beperkte ruimte in de voertuigen kunnen niet alle geĆÆnteresseerden meerijden, maar iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de festiviteiten in Scheveningen. De organisatie nodigt ook het publiek uit om langs de route de deelnemers toe te juichen en hen een onvergetelijke dag te bezorgen.


Programma Ooievaarsrun ā€“ 14 september 2024
Kerketuinenweg, Den Haag

  • 10.00 uur: Vertrek run 1 (Startschot door mw. Thelma Petersen)
  • 11.30 uur: Vertrek run 2 (Startschot door dhr. Jan van Zanen)
  • 13.00 uur: Vertrek run 3 (Startschot door Alphons de Wit)
  • 14.30 uur: Vertrek run 4 (Startschot volgt later)

Visafslag, Scheveningen

  • 12.00 – 18.00 uur: Spelletjesplein en kinderactiviteiten
  • 14.00 – 19.00 uur: Broodjes- en warm buffet
  • 19.00 – 20.30 uur: Optredens van Dennie Christian en Stef Ekkel

De Ooievaarsrun belooft wederom een dag vol plezier, muziek en onvergetelijke momenten te worden voor alle deelnemers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles