maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Brandweer rukte tweemaal uit voor loze brandmeldingen in Naaldwijk en Monster

Naaldwijk/Monster – Woensdag 28 augustus 2024

Vanmorgen rond 9:13 uur werd de brandweer opgeroepen voor een vermeende gebouwbrand bij de supermarkt Dirk van den Broek in Naaldwijk. Bij aankomst bleken de medewerkers van niets te weten en stonden verbaasd toen de brandweer binnenkwam.

De melding bleek te gaan om een auto op het parkeerdek boven de supermarkt, waarvan rook onder de motorkap vandaan zou komen. De brandweer voerde een grondige controle uit en constateerde dat er geen sprake was van brand, maar dat koelvloeistof uit de auto lekte. De eigenaar van de auto werd door de supermarktmedewerkers opgeroepen en kwam binnen enkele minuten ter plaatse. De brandweer heeft alles gecontroleerd en vertrok weer naar de kazerne. Er zal een monteur nodig zijn om het voertuig te verplaatsen.

Korte tijd later, rond 9:34 uur, kreeg de brandweer een tweede melding, dit keer van een mogelijke dakbrand aan de Schouwman in Monster. De melder dacht rook te zien die mogelijk afkomstig was van zonnepanelen. Na een snelle controle bleek dit echter loos alarm te zijn, waarna de brandweer weer vertrok.

Beide incidenten zorgden voor korte onderbrekingen, maar gelukkig was er in beide gevallen geen sprake van brand.

Foto’s : Ende Media & Piet de Ruyter šŸ™‚

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles