maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

De grote brandweerwens van Alphons de Wit gaat in vervulling

Alphons de Wit, normaal gesproken degene die anderen in de spotlight zet, stond vandaag zelf eens in het middelpunt van de aandacht. Tijdens een toespraak zei AndrĆ© Leerdam het treffend: “Alphons is een markante persoonlijkheid die altijd klaarstaat voor een ander, met uitspraken als ā€˜Zeg vriend, hoe is het?ā€™. Hij biedt een luisterend oor en is altijd geĆÆnteresseerd in zijn medemens.” Naast zijn betrokkenheid bij anderen, is Alphons actief in een zeemanskoor en vervult hij talloze taken. Ondanks zijn respectabele leeftijd blijft hij energiek en gedreven in zijn inzet voor goede doelen.

Jarenlang heeft Alphons zich vol overgave ingezet voor organisaties zoals Team Westland, ALS Westland, het KWF en vele andere goede doelen. Maar vandaag was er een bijzondere reden om zijn eigen grote wens in vervulling te laten gaan: het sluiten van het huwelijk van Nelleke en Sander. Als trouwambtenaar had Alphons de eer om het huwelijk van AndrƩ Leerdam zijn dochter te voltrekken, en dat was volgens AndrƩ Leerdam de perfecte gelegenheid om zijn brandweerwens werkelijkheid te maken.

AndrĆ© Leerdam nam contact op met Ben Verkade, die erin slaagde een echte brandweerwagen te regelen, compleet met toeters en bellen. Hiermee werd trouwambtenaar Alphons op spectaculaire wijze naar Partycentrum de Viersprong in ā€™s-Gravenzande gebracht om daar de ceremonie te leiden.

Bescheiden als altijd reageerde Alphons met: “Wel een beetje veel eerā€¦” Toch is Ć©Ć©n ding zeker: Alphons de Wit heeft zijn sporen ruimschoots verdiend, en zijn inzet voor de gemeenschap blijft bewonderenswaardig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles