zondag, september 22, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Een avonddienst meedraaien met de Politie Westland op Insta

Op Instagram laat Politie Westland regelmatig zien wat voor werk zij doen, om zo een duidelijk beeld te schetsen van hun werkzaamheden. De Instagram-story begint met Freek, de motoragent, die beschikbaar is voor meldingen van politie-eenheid Den Haag. Ook Charlotte Aalbers, de digitale wijkagent uit het Westland, is haar dienst gestart.

De eerste melding in de story betreft een voertuig te water. Hoewel er geen persalarm voor is afgegeven, is het duidelijk dat een bestelvoertuig bij een tuinderij in het water is geraakt. Het voertuig is later door Vreugdenhil Berging uit de sloot getakeld en geborgen.

De volgende melding betreft een aanrijding bij de oprit van de A4, waarbij meerdere voertuigen zijn betrokken. Er is ook een voertuig doorgereden, wat het verlaten van een plaats van een ongeval (VPO) strafbaar maakt. Ook voor dit incident is geen persalarm terug te vinden.

In de Langestraat in ā€˜s-Gravenzande zijn twee jeugdigen gecontroleerd nadat zij op een bouwterrein hadden ‘gespeeld.’ Dit is uiteraard niet toegestaan, en de twee hebben een verwijzing gekregen naar stichting Halt als tussenoplossing.

De avonddienst van de politie zit vol actie en variatie, waarbij de agenten continu alert en professioneel te werk gaan.

Foto : Politie Westland (FT)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles