donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Ergernis over afvalcontainers in blauwe zone Langestraat in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande – 22 augustus 2024 – Bewoners en ondernemers in de Langestraat in ‘s-Gravenzande hebben steeds meer last van afvalcontainers die langdurig parkeerplekken in de blauwe zone bezet houden. De kwestie speelt al enige tijd en de klachten blijven zich opstapelen. GemeenteBelang Westland heeft naar aanleiding hiervan vragen gesteld aan het college.

Volgens de fractie zijn er meerdere meldingen gedaan door buurtbewoners, maar lijkt de communicatie vanuit de gemeente te haperen. De containers blijven ondertussen op de parkeerplaatsen staan, waardoor de blauwe zone, bedoeld voor kort parkeren, geblokkeerd raakt. Dit zorgt voor toenemende irritatie onder bewoners en ondernemers die afhankelijk zijn van deze schaarse parkeerplekken.

GemeenteBelang Westland wil nu opheldering van het college. Ze vragen zich af of het college op de hoogte is van de overlast en de vele klachten vanuit de Langestraat. Daarnaast wil de fractie weten waarom er nog geen actie lijkt te zijn ondernomen richting de eigenaren of huurders van deze containers. Ook vraagt de fractie zich af of er Ć¼berhaupt een plan van aanpak is om deze situatie te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles