maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

EuroZaken en MKB Westland bundelen krachten om ondernemers financierings- en investeringskansen te bieden

MKB Westland is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen middels en co-partnership van drie jaar met EuroZaken, een vooraanstaande financierings- en investeringspartner voor ondernemers in de regio. Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van de groei en financiƫle gezondheid van bedrijven in het Westland.

Of je nu op zoek bent naar een financiering voor projectontwikkeling, commercieel verhuurd onroerend goed, een (nieuw te realiseren) bedrijfspand, een investering of groei, hiervoor is EuroZaken de juiste partner. Zij verstrekken passende en flexibele financieringen met een eerste hypothecaire inschrijving. Doel is om het ondernemen mogelijk te maken. Anderzijds biedt EuroZaken (ex-)ondernemers de mogelijkheid in deze projecten te investeren. Wel het rendement, maar niet de inspanning. 

EuroZaken biedt op maat gemaakte financieringsoplossingen voor diverse sectoren en kijkt verder dan alleen de financiƫle cijfers. Ze richten zich op het businessmodel van de onderneming en bieden flexibele voorwaarden zodat bedrijven hun ambities zonder belemmeringen kunnen realiseren. Naast het verstrekken van financieringen biedt EuroZaken aantrekkelijke investeringsmogelijkheden aan, wat naadloos aansluit bij de filosofie van MKB Westland: van ondernemers, voor ondernemers en elkaar versterken.

“Bij EuroZaken geloven we in het potentieel van ondernemers en hun bedrijven. Deze samenwerking met MKB Westland stelt ons in staat om nog meer bedrijven te ondersteunen bij hun ambities,” zegt RenĆ© Leinweber, oprichter van EuroZaken. “We zijn trots dat we met onze jarenlange ervaring en expertise een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de regio.”

Eric de Winter, vicevoorzitter van MKB Westland, onderstreept het belang van deze samenwerking: “EuroZaken is al jaren een vertrouwd gezicht binnen onze community. Met hun uitgebreide ervaring en flexibele aanpak kunnen ze onze leden helpen hun bedrijfsdoelen te realiseren. We zijn verheugd om deze samenwerking aan te gaan en onze leden te voorzien van waardevolle ondersteuning op het gebied van financieringen en investeringsmogelijkheden.”

MKB Westland en EuroZaken kijken uit naar een vruchtbare samenwerking die een positieve impact zal hebben op het succes van ondernemers in de regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles