donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

[Foto en Video] A Local Swim Westland Brengt 800 Zwemmers Samen

Vandaag 10 augustus hebben zo’n 800 deelnemers hun moed bij elkaar geraapt voor A Local Swim Westland. Het weer was gunstig, en de sfeer was fantastisch. Precies om 13:40 uur gaf Alphons de Wit, met startnummer 1, het startschot door als eerste de verfrissende plons te maken.

Langs de zwemroute stond het vol met enthousiaste supporters, die hun energie en aanmoedigingen deelden met de zwemmers. Deze onvergetelijke ervaring, vol met doorzettingsvermogen en teamspirit, heeft iedereen dichter bij het einddoel gebracht. Hoewel we niet elke deelnemer konden vastleggen, hebben we een fotoreportage samengesteld die de kracht en vreugde van dit evenement perfect weergeeft.

Dank aan alle deelnemers, supporters, en vrijwilligers voor het maken van deze dag tot een groot succes. Jullie inzet en enthousiasme maken het verschil!

UPDATE : A Local Swim levert 900.000Ā euro op voor ALS

Het goededoelenevenement A Local Swim Westland heeft dit jaar een bedrag van 900.000Ā euro opgeleverd dit meldt de wosmedia. Dat is zaterdagavond na afloop van het zwemfestijn in De Lier bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles