vrijdag, september 20, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Nomineer nu een sporter voor de Westlandse Sportprijzen 2024

Het is een traditie binnen het sportieve Westland. De jaarlijkse uitreiking van de Westlandse Sportprijzen. Gemeente Westland is weer op zoek naar sporters en sportploegen die uitblinken door een bijzondere sportprestatie. Wie leverde een sportieve sportprestatie, welke ploeg behaalde samen een uniek resultaat en wie is de sportcoach die voor zijn team of sporter onmisbaar is? Vanaf nu kunnen Westlanders hun favoriete sportieveling aanmelden. Dit kan tot en met zondag 17 november. De uitreiking van de Westlandse Sportprijzen 2024 vindt plaats op donderdag 30 januari 2025 tijdens het Westlandse Sportgala. 

Anko Goudswaard (wethouder sport): ā€œWestland is een sportieve gemeente. Dat hebben we deze zomer weer laten zien. Met bijvoorbeeld de Tour de France Femmes waarmee heel Westland geel kleurde. En dan die geweldige prestatie van Benthe Boonstra die met haar team Olympisch goud won met roeien vrouwen vier-zonder. Maar zo zijn er nog veel meer Westlandse sporters die uitblinken in hun sport. Met de Westlandse Sportprijzen zetten we deze toppers graag in het zonnetje. Want ik ben trots op al deze talenten. Maar ook op alle vrijwilligers die dag in dag uit klaar staan voor de sporters en de verenigingen. Want om topsport te kunnen beoefenen heb je iedereen nodig. Ook de verenigingen en de ouders die een handje helpen. Ik doe dan ook graag de oproep aan de inwoners en sportverenigingen om hun favorieten aan te melden voor de Westlandse Sportprijzen.ā€ 

Voorwaarden

Er zijn verschillende categorieĆ«n voor de Westlandse Sportprijzen: sporttalent, sportteam, sporters met een beperking (G-sport), sportcoach, sportvrouw en sportman van het jaar 2024. Om in aanmerking te komen moeten de sporters voldoen aan een aantal voorwaarden. De sporter of sportploeg komt uit Westland en leverde een bijzondere of uitstekende sportieve prestatie. Ook sporters die niet bij een sportvereniging zijn aangesloten komen in aanmerking. 

Aanmelden en nomineren
Inwoners uit Westland kunnen hun favoriete sporter of sportploeg tot en met zondag 17 november aanmelden via gemeentewestland.nl/sportprijzen. Uit alle aanmeldingen nomineert een jury drie sporters of sportploegen per categorie. Deze jury bestaat uit sporters, sportvrijwilligers, een sportverslaggever en de wethouder sport. Ze kijken hierbij naar de sportprestaties van 1 december 2023 tot en met 31 december 2024. Gemeente Westland maakt de nominaties in januari 2025 bekend. Dan is het nog even spannend voor de genomineerden, want de uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Westlandse Sportgala op 30 januari 2025. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles