donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Politie Westland haalt dronken bestuurder met 1000 ug/l van de weg

Afgelopen week ontving de politie Westland een melding van een bezorgde vrouw die vermoedde dat de bestuurder voor haar onder invloed van alcohol was. De bestuurder reed slingerend en raakte diverse stoepranden, wat de meldster grote zorgen baarde over de veiligheid van omstanders.

Dankzij het contact met de meldster konden agenten het verdachte voertuig snel lokaliseren. Ze gaven de bestuurder een volgteken, maar hij leek dit niet te begrijpen en bleef om de politieauto heen sturen. Een van de agenten stapte vervolgens uit en sprak de bestuurder aan, die uiteindelijk besloot te stoppen en te volgen.

Bij het openen van het portier kwam er direct een sterke alcoholwalm tegemoet. De bestuurder blies een G/F-indicatie, wat duidt op een aanzienlijke inname van alcohol. Op het politiebureau werd dit bevestigd, met een ademanalyse die een schokkende waarde van 1000 ug/l aangaf, een uitslag die zelden wordt gezien. Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingevorderd, en hij zal zich later moeten verantwoorden bij de verkeersofficier.

Naast rijden onder invloed, bleek de bestuurder ook blauwe verlichting aan de voorzijde van zijn voertuig te voeren, waarvoor hij een bekeuring kreeg.

Foto : Politie Westland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles