maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

SHHO doet dringende oproep: hulp aan Oekraïne nog steeds van levensbelang

De Westlandse stichting Hulp Hongarije Oekraïne (SHHO) luidt de noodklok om de aandacht te vestigen op de blijvende behoefte aan hulp in Oekraïne. In het bijzonder is er grote nood in de regio Onder Karpaten, dicht bij de grens met Hongarije, waar veel Oekraïense vluchtelingen hun toevlucht zoeken. Afgelopen week arriveerden vier nieuwe groepen vluchtelingen in dit gebied, vooral bestaande uit vrouwen en kinderen die door de gevechten geen bezittingen konden meenemen. Deze mensen zijn volledig afhankelijk van hulp van derden.

Dankzij de nauwe samenwerking met lokale contactpersonen kon SHHO de nieuw aangekomen vluchtelingen voorzien van voedsel en kleding. De stichting benadrukt dat dit voorbeeld de voortdurende noodzaak van humanitaire hulp duidelijk maakt.

Om deze hulp voort te zetten, roept SHHO inwoners van het Westland en omstreken op om te blijven doneren. Er is vooral behoefte aan conserven, hygiëneproducten, kleding en beddengoed. De goederen worden elke dinsdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur ingezameld aan de Nobelstraat 1 in ’s-Gravenzande.

Daarnaast is financiële steun ook hard nodig. Donaties kunnen worden gedaan via de bankrekening van SHHO of op de website www.shho.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles