maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Uitbehandelde Jade Kops haalt meer dan 325.000 euro op voor Maxima Centrum

ā€˜s-Gravenzandse Jade Kops (17) kreeg eind vorige week het hartverscheurende nieuws dat ze uitbehandeld is voor rhabdomyosarcoom, een zeldzame vorm van kanker in haar keel. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot Kops haar situatie om te zetten in iets positiefs door geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum, waar ze zelf behandeld werd.

Met groot succes: inmiddels hebben meer dan 17.840 mensen gedoneerd, en samen hebben ze minstens ā‚¬325.000 opgehaald en dit bedrag loopt per uur op. Dit geld gaat naar het Prinses Maxima Centrum, dat zich inzet om kinderen met kanker te genezen en hen een optimale kwaliteit van leven te bieden. Helaas is dit nog niet voor iedereen mogelijk, want jaarlijks krijgen 600 kinderen in Nederland kanker, en Ć©Ć©n op de vier sterft aan de ziekte.

Kops zal uiteindelijk ook aan haar ziekte komen te overlijden, al krijgt ze nog chemotherapie om haar leven te verlengen. Op haar Instagram deelt ze haar verdriet: “Het is zĆ³ oneerlijk. Ik heb alles aangepakt qua behandelingen en dan nog is het niet genoeg.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles