donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Verdachte steekpartij Maasdijk gaat twee jaar de cel in

De 25-jarige Zaandammer die op 21 april een man in Maasdijk met een mes in de rug stak tijdens een vechtpartij, moet een gevangenisstraf uitzitten van twee jaar. Dat meldtĀ WOSĀ op dinsdag 13 augustus. Twee weken geleden verscheen de verdachte voor de rechtbank in Den Haag, waar de officier van justitie hem beschuldigde van ā€˜poging tot doodslagā€™.

De steekpartij vond 21 april plaats bij de Oostelijke Slag in Maasdijk, rond 20.30 uur in de avond. De in zijn rug gestoken man moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De verdachte sloeg op de vlucht en kon, ondanks een zoektocht door politie en diverse eenheden, met zelfs de inzet van een politiehelikopter, niet worden gevonden. Pas enkele dagen later werd hij in Zaandam aangehouden.

Strafeis

Behalve ā€˜poging tot doodslagā€™ was hem ook mishandeling ten laste gelegd; hij zou het slachtoffer tegen het hoofd hebben geslagen.

Het Openbaar Ministerie wilde dat hij 2,5 jaar de cel in ging, waarvan zes maanden voorwaardelijk. De rechtbank heeft met haar uitspraak aan die eis voldaan.

Foto : www.endemedia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles