zaterdag, september 21, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Vrouw overleden na schietincident Galjoenstraat Rijswijk, politie zoekt getuigen

Bij een schietincident op vrijdagavond 20 september is in een portiek aan de Galjoenstraat een 38-jarige inwoonster uit Rijswijk overleden. In een woning aan de Galjoenstraat werd kort na het schietincident een 57-jarige man aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij dit schietincident. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 17.45 uur kreeg de politie een melding van een schietincident in de Galjoenstraat. In een portiek troffen agenten de zwaargewonde vrouw aan. Ondanks de grote inzet van verschillende hulpdiensten mocht de hulp helaas niet meer baten. De omgeving van het dodelijk schietincident is afgezet en er is meteen een uitgebreid forensisch onderzoek gestart. Er zijn sporen veiliggesteld en er is gesproken met omwonenden.

Verdachte aangehouden
Kort na het schietincident werd in een woning aan de Galjoenstraat een 57-jarige Rijswijker aangehouden. De man zit vast en zal later worden gehoord. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de aanleiding en de toedracht van dit incident.

Slachtofferhulp
Agenten hebben al met verschillende getuigen gesproken. Gezien de drukte op de plaats van het incident kunnen we ons voorstellen dat er meer getuigen zijn geweest van dit incident. Ervaart u klachten en heeft u behoefte aan ondersteuning, dan kunt u terecht bij Slachtofferhulp Nederland via 0900-0101 of via de website: www.slachtofferhulp.nl

Getuigen gezocht
Heeft u informatie of beelden die kunnen bijdragen aan het onderzoek? Neem dan contact op via opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem informatie delen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Tippen kan ook via het onderstaande tipformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles