donderdag, september 19, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

WestlandStek voor vrijwilligers Protestantse Gemeente Maasdijk

De heren J.E. (Han) Korenblom uit Maasdijk en A.J. (Arie) van der Eijk uit Maassluis hebben op dinsdag 10 september de WestlandStek ontvangen van wethouder Ben van der Stee. De gemeentelijke onderscheiding werd hen uitgereikt tijdens het 50-jarig jubileum van de Protestantse Gemeente (PG) Maasdijk.

De heer Van der Eijk zet zich al meer van 40 jaar in als organist bij diverse rouw- en trouwdiensten, en sinds 2001 vervult hij de rol van vaste organist in de kerk. Zijn inzet voor PG Maasdijk begon al bij de oprichting, 50 jaar geleden.

De heer Korenblom zet zich al 45 jaar in voor de gemeente en de kerkomroep de Regenboog. Hij ondersteunt de kerkomroep en zet zich in bij beeld- en geluidsregistratie tijdens diensten van rouw, trouw en dopen. Daarnaast heeft hij jarenlang gediend als diaken en ouderling van de kerk.

PG Maasdijk organiseert een breed scala aan activiteiten, van zondagsdiensten tot sociale en gemeenschapsgerichte evenementen. Er zijn jeugdgroepen, bijbelstudiegroepen en vele andere vormen van gemeenteactiviteiten.

WestlandStek

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles