maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Zeer grote brand in studentencomplex aan de Van Maanenkade in Den Haag

Rond 14:30 uur werd een melding gedaan van een brand in een studentenflat aan de Van Maanenkade in Den Haag. De brandweer trof op de 8e verdieping een brand in een studentenwoning aan, waarbij veel rook vrijkwam. De rook verspreidde zich snel door het gebouw, wat een volledige ontruiming noodzakelijk maakte.

Tot nu toe zijn twee mensen naar het ziekenhuis vervoerd en zijn twee anderen ter plaatse nagekeken door de ambulancedienst.

Het gebied rondom het Rijswijkseplein is ruim afgezet om de hulpdiensten de ruimte te geven om hun werk te doen. De autoriteiten roepen op om niet naar de locatie te komen en de hulpdiensten de nodige ruimte te bieden.

Diversen brandweer eenheden uit Den Haag, Wateringen en Monster zijn ingezet voor deze brand.

14:04 Code 10 afgegeven : Vanaf code 10 worden 10 ambulances gealarmeerd, wordt een MMT gealarmeerd en wordt een OvD-G gealarmeerd.

UPDATE : 14:40

Vier personen vervoerd naar het ziekenhuis

De twee personen die eerder nagekeken zijn door de ambulancedienst, zijn inmiddels ook vervoerd naar het ziekenhuis. Dat maakt nu totaal vier personen die ter controle naar het ziekenhuis zijn. Alle vier de personen hebben rook ingeademd.

De brand is onder controle. De brandweer richt zich op het rookvrij krijgen van de flat.

UPDATE : 16:00

Er is een update te melden over het aantal slachtoffers. Tot nu toe zijn er elf personen nagekeken, waarvan vijf vervoerd naar het ziekenhuis.

Daarnaast kunnen we melden dat de bewoners gefaseerd terug kunnen keren naar hun woning. Dit op aanwijzing van de hulpdiensten. Er is voor de bewoners inmiddels een opvanglocatie in de buurt. Daar worden ze opgevangen tot het moment dat ze terug kunnen naar hun woning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles