Aandacht voor een zware mishandeling in Wateringen in Team West op TV

Aandacht voor een zware mishandeling in Wateringen in Team West op TV

februari 11, 2020 0 Door admin

Wateringen, De Lier,Westland – In deze uitzending van Team West aandacht voor een zware mishandeling in Wateringen. Augustus vorig jaar wordt het slachtoffer door vier mannen zo hard in zijn gezicht geslagen en gestompt dat hij bewusteloos raakte.

Westland | Diefstal autospiegels Westland
In 2019 deden tientallen inwoners uit verschillende dorpen in het Westland aangifte van diefstal van hun autospiegels. Ook in januari 2020 is er al 24 keer aangifte gedaan. Sommige mensen zijn meerdere keren gedupeerd. De spiegels worden voornamelijk gestolen van duurdere auto’s. In de uitzending worden camerabeelden getoond van een man die in de nacht van 1 op 2 december aan de Henry Hudsonstraat in De Lier autospiegels wegneemt. De aangever van deze diefstal was twee weken daarvoor in de nacht van 11 op 12 november ook al slachtoffer.

Wateringen | Zware mishandeling
Na de wielerronde van Wateringen op donderdag 1 augustus 2019 werd een 35-jarige man zwaar mishandeld. Het slachtoffer was met wat vrienden thuis nog aan het na feesten. In de nacht van donderdag op vrijdag belde een voor het slachtoffer onbekende vrouw aan en vroeg of zij bij hem in huis naar het toilet kon. Hierop liet hij haar binnen. Enige tijd later bonkte een man op het raam van het huis het slachtoffer. Het slachtoffer deed de deur open en vroeg wat er aan de hand was. Uit het niets kreeg hij een klap in zijn gezicht. Het slachtoffer wilde weten waarom de man zo agressief reageerde. Op dat moment kwamen er nog drie mannen aan. Zij sloegen hem vervolgens bewusteloos tegen de grond. Later bleek dat hij een gebroken neus en beschadigde voortanden had. De mannen kwamen uit de richting van café de Molenbar.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

In het programma Opsporing Verzocht- dinsdag om 20.35 uur op NPO1 – wordt ook aandacht besteed aan de supermarkt aan het Haagse Lorentzplein die zondag 9 februari werd beschoten. Herhaling op woensdag rond 12.00 uur op NPO2.