donderdag, oktober 17, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Weersverwachting voor 2 oktober 2024

Vandaag begint met veel bewolking en hier en daar wat regen. Naarmate de dag vordert, wordt het vanuit het noorden droog en breekt de zon door. De maximumtemperatuur ligt rond de 16 graden. De komende dagen kunnen we genieten van vriendelijk najaarsweer, met overdag vrij zonnige perioden en temperaturen tussen de 14 en 16 graden. De nachten blijven koud.

Vanochtend: Soms kan er een bui vallen, en plaatselijk kan het nevelig of mistig zijn, maar dit lost snel op. Naast (laaghangende) bewolking en lichte regen is er kans op zon, vooral in het noorden en Noord-Holland. De wind draait naar het noordoosten en is meestal zwak tot matig boven land, en (vrij) krachtig aan de kust.

Vanmiddag: Er zijn wolkenvelden, maar de zon breekt op steeds meer plaatsen door, behalve in de zuidelijke provincies waar de kans op zon beperkt is. In het noorden kan een enkel buitje vallen. De temperatuur varieert van 12 graden onder bewolking tot 15 graden tijdens zonnige momenten. Landinwaarts is de wind zwak, terwijl aan zee de noordoostenwind vrij krachtig tot krachtig is (5 of 6 Beaufort).

Vanavond: In de avond en nacht naar donderdag kan er in het noordelijk kustgebied een bui vallen, maar elders blijft het zo goed als droog met brede opklaringen. Met een afnemende wind koelt het af naar 4 tot 7 graden in het binnenland en ongeveer 10 graden aan zee.

Bron : www.weeronline.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles