maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

CDA Westland vraagt om duidelijkheid over woningtoewijzing: “Gaan de woningen naar Westlanders of niet?”

De gemeenteraadsfractie van het CDA in Westland heeft opnieuw vragen gesteld over de woningtoewijzing in de gemeente. Eerder trokken gemeenteraadsleden Cor van der Mark en Kevin Klinkspoor (CDA) al aan de bel over de toewijzing van woningen in het appartementencomplex aan de Sportlaan in De Lier en het project SchoolLier. Ditmaal richt de fractie zich op de 104 appartementen in de Waelpolder in ‘s-Gravenzande.

Kevin Klinkspoor en Mitchell Verbraeken, steunraadslid voor het CDA, willen van het college weten waarom er geen concrete afspraken lijken te zijn gemaakt met woningcorporatie Arcade over de toewijzing van de appartementen in de Waelpolder. “We hebben signalen ontvangen dat bij de appartementen aan de Sportlaan meer dan een derde van de woningen niet naar Westlanders is gegaan. We willen nu echt duidelijkheid over de afspraken die zijn gemaakt voor de projecten in de SchoolLier en Waelpolder,” aldus Klinkspoor.

Het CDA dringt aan op meer transparantie van het college over de woningtoewijzing, vooral in een tijd waarin de woningnood onder Westlandse inwoners hoog is.

Foto : Ter Illustratie creatie ai afbeelding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles