woensdag, oktober 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Einde van een Tijdperk: HERRIE OP DE PRAIRIE en COWBOYS & INDIANEN Stoppen met Organisatie

Na vele jaren van plezier en onvergetelijke momenten, kondigd de organisatie met pijn in hun hart aan dat 2024 het laatste jaar zal zijn voor de evenementen HERRIE OP DE PRAIRIE en COWBOYS & INDIANEN. Ondanks de geweldige ervaringen en de groei die met name HERRIE OP DE PRAIRIE heeft doorgemaakt sinds de start in 2016, is het de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden om de evenementenvergunningen rond te krijgen.

De onzekerheid rondom de vergunning voor 2025 speelde een grote rol in onze beslissing om te stoppen met de organisatie van deze geliefde evenementen. De eerste editie van COWBOYS & INDIANEN vond plaats in 2011, en sindsdien hebben we samen met jullie, de Wilde Westlanders, talloze beestachtige gezelligheid mogen ervaren.

Het organiseren van deze festivals vereist enorm veel tijd en energie van ons kleine team, wat steeds uitdagender werd naast onze dagelijkse werkzaamheden zo laat de organisatie via Facebook weten. We zijn nu op een punt gekomen waarop we niet langer op deze manier kunnen en willen werken.

Met een gemengd gevoel van trots en verdriet, sluiten we het boek vol prachtige indianenverhalen en zetten we een punt achter onze bijzondere samenwerking. Wij willen iedereen bedanken voor de geweldige jaren die we samen hebben beleefd. Jullie waren fantastisch, en we hebben van elk moment genoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles