woensdag, oktober 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Genomineerden MKB Westland Ondernemersprijs 2024 bekend

Bransen Group

Bransen Group, geleid door de drie broers: Niels, Luc en Roy Bransen. Het is een dynamisch bedrijf dat een toonbeeld is van innovatie en ondernemerschap in de moderne zakenwereld. Bransen Group bestaat uit; Bransen Group Horti, Bransen Group Electra en Bransen Group International. Zij richten zich op tuinbouw en de elektrotechniek in binnen- en buitenland. Hun toewijding en harde werk zorgen ervoor dat zij consistent hoogwaardige projecten afleveren, waardoor ze een solide reputatie hebben opgebouwd in de markt. De gebroeders Bransen staan bekend om hun ondernemende geest en met hun slogan ‘geen uitdaging te groot’ richten zij zich op het realiseren van baanbrekende producten, projecten en diensten. Dit vermogen om in te spelen op de huidige marktbehoeften en nieuwe trends te zetten, maakt hen een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven in het MKB.

DON Opleidingen

DON Opleidingen begon in 1969 als een éénmansrijschool en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererend opleidingsinstituut. Met meer dan 100 (beroeps)opleidingen en vestigingen in Amsterdam, Naaldwijk en Oosterhout verwelkomt het dagelijks talloze cursisten. Bij DON Opleidingen kun je terecht voor een breed scala aan (beroeps)opleidingen, van scooter- tot vrachtwagenrijlessen met aanhanger. Het bedrijf wordt geleid door vijf directieleden: Marco en Erwin Don als eigenaren, Bart Bekkers als operationeel directeur, Thom als commercieel directeur en Esmee Don als algemeen directeur van de externe vestigingen. Esmee draagt als derde generatie met haar creativiteit en leiderschap bij aan de sterke groei en hoge klanttevredenheid van het bedrijf. Meer dan 130 medewerkers maken deel uit van de DON-familie.

Weterings Machinery
Weterings Machinery, onder leiding van eigenaren Rob van den Berg, Fabian Hertogh en Nick Weterings, is het al sinds 1940 een begrip in de machinebouwsector.  Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt maatwerkoplossingen voor diverse industrieën, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheid en innovatie. Met hun vooruitstrevende technologieën en sterke klantgerichtheid, helpt Weterings Machinery bedrijven te groeien en te innoveren. Het familiebedrijf combineert traditie met toekomstgericht ondernemerschap en is daarmee een inspirerend voorbeeld voor de sector.

Uitreiking
De winnaar van de MKB Westland Ondernemersprijs 2024 en de MKB Westland Young Talent Award wordt gezamenlijk door MKB Westland en Rabobank bekendgemaakt tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland op donderdag 28 november.

Genomineerden MKB Westland Young Talent Award 2024 bekend

Met de komst van de nieuwe hoofdpartner Rabobank wordt dit jaar voor het eerst tijdens de MKB Westland Ondernemersprijs ook de MKB Westland Young Talent Award uitgereikt. Het aantal aanmeldingen toont aan hoeveel jonge talenten Westland rijk is. “Het was een grote uitdaging voor de jury om uit zoveel veelbelovende jonge ondernemers een selectie te maken,” vertelt Shirley Schelkers, voorzitter van de jury. “We zijn trots op de ondernemingszin en het innovatieve vermogen van deze generatie. Op 28 november zal één van deze jonge talenten de allereerste MKB Westland Young Talent Award in ontvangst nemen.”

De genomineerden voor de MKB Westland Young Talent Award 2024 zijn:

West Country Media

West Country Media is in korte tijd uitgegroeid tot een grote speler als mediapartner in de sportwereld en heeft daarnaast ook een sterke positie veroverd in de wereld van bedrijfsfilms. De jonge en gedreven ondernemers, Bob en Stef, streven altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en service. Hun vastberadenheid, creativiteit en toewijding aan hun klanten maken hen een inspiratie voor de nieuwe generatie ondernemers. Met hun indrukwekkende groei, zowel nationaal als internationaal, blijven ze de lat hoog leggen en tonen ze aan dat jonge ondernemers kunnen excelleren in een competitieve markt.

Maximizd

Onder leiding van Boy van Niel brengt Maximizd bedrijven en nieuw talent op een innovatieve manier samen. Met hun doelgerichte recruitmentsysteem helpt Maximizd zowel nationale als lokale bedrijven in verschillende sectoren om de juiste kandidaten te werven. Boy heeft zijn onderneming in vijf jaar tijd laten uitgroeien tot een succesvol recruitmentplatform, dat door meer dan 500 bedrijven in Nederland en Europa wordt vertrouwd. Zijn datagestuurde aanpak, focus op transparantie en langdurige relaties maken Maximizd tot een sterke speler in de wervingssector en een uitstekende kandidaat voor de MKB Westland Young Talent Award.

Bakkerij Huijsgemaakt

Kris Huijsman, de eigenaar van bakkerij Huijsgemaakt, heeft sinds de opening in november 2020 een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. In het hart van ‘s-Gravenzande onderscheidt Kris zich met zijn innovatieve aanpak, waarbij hij focust op desemproducten, transparantie en beleving. Zijn bakkerij is niet alleen een plek voor ambachtelijk brood en patisserie, maar ook een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Kris’ inzet voor lokale samenwerkingen, zijn deelname aan branche-initiatieven en zijn lidmaatschap bij diverse ondernemersnetwerken laten zien dat hij niet alleen een succesvolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles