woensdag, oktober 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Grote brand bij woning aan de Harry Hoekstraat in Wateringen

Rond 20.30 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Harry Hoekstraat in Wateringen. De brand zorgt voor een aanzienlijke rookontwikkeling, die richting de Lozerlaan in Den Haag trekt.

Bewoners in de omgeving worden dringend geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en mechanische ventilatie uit te schakelen om inademing van rook te voorkomen. De brandweer is ter plaatse om het vuur te bestrijden en de situatie onder controle te krijgen.

De brand werd al snel opgeschaald naar Middelbrand en iets later naar Grote Brand.

De brandweer heeft extra personeel en voertuigen gealarmeerd vanwege de brand die zich in de kopgevel van de woning bevindt. Het opmerkelijke is dat de woning onbewoond is.

Als voorzorgsmaatregel heeft de brandweer de naastgelegen woning ontruimd en deze wordt gecontroleerd op eventuele brand in het dak. De brandweer is momenteel bezig met het open zagen van de gevel om de brand effectief te kunnen blussen.

Hoewel de rookontwikkeling inmiddels al aanzienlijk is verminderd, wordt bewoners in de omgeving aangespoord om ramen en deuren te sluiten en mechanische ventilatie uit te schakelen als ze de brand ruiken. De brandweer blijft ter plaatse om de situatie onder controle te houden en verdere schade te voorkomen.

Bron : Haaglandenveillig.nl (Brandweer)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles