maandag, september 16, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Koninklijke glans voor de bruiloft met speciale koets: Een onvergetelijke dag in stijl

Sander en Nelleke wilden van hun trouwdag in ‘s-Gravenzande iets heel bijzonders maken. Zaterdag 7 september gaven zij, in het bijzijn van familie en vrienden, vol overtuiging het JA-woord bij trouwambtenaar Alphons de Wit in Partycentrum de Viersprong.

Voorafgaand aan de ceremonie maakten zij een prachtige rondrit door ā€˜s-Gravenzande richting Hoek van Holland, in een schitterende koets, getrokken door paarden met een stijlvolle tuigage en bestuurd door een keurig geklede koetsier. Op de locatie’s werden de fotoā€™s vastgelegd door fotografe Bianca van der Hout, wat de dag nog specialer maakte.

Wat deze dag echt een koninklijk tintje gaf, was de koets zelf. De Trouwkoets Glaslandauer, een ivoren glazen koets van Van Dorp Trouwkoetsen uit Schipluiden, heeft een bijzondere geschiedenis. Deze koets werd eerder gebruikt door niemand minder dan Koning Willem-Alexander en Koningin MƔxima tijdens een tour door Friesland. Hierdoor kreeg de bruiloft van Sander en Nelleke een extra koninklijke glans.

Foto en videograaf Fred van der Ende van EndeMedia.nl heeft deze tour met de koets prachtig vastgelegd. Met het zonnetje erbij en de stijlvolle entourage werd het een onvergetelijke dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles