vrijdag, september 20, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_imgspot_img

Related Posts

Weerbericht : droog en zonnig met oplopende temperaturen

Vannacht is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 13°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt, maar zo goed als overal droog. In de oostelijke helft van het land komt de zon steeds vaker tevoorschijn. De wind draait van het noorden naar het noordoosten en is boven land matig, aan de kust soms vrij krachtig.

Vanmiddag is het droog en komt er steeds meer ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt rond de 20°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Langs de zuidwestkust kan het later krachtig waaien met windkracht 6.

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De noordoostenwind is matig en aan de kust vrij krachtig of krachtig, met windkracht 5 tot 6.

Komende nacht is het helder en droog. In het oosten kan er mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 10°C landinwaarts tot 15°C aan de kust. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind.

Morgenochtend is het in het westen zonnig en droog. In het oosten begint de ochtend grijs en nevelig, maar later breekt ook daar geleidelijk de zon door. Er staat een matige wind uit het noordoosten.

Morgenmiddag zijn er overal zonnige perioden en blijft het droog. Met maximumtemperaturen tussen de 21 en 24°C wordt het warmer dan vandaag, alleen op de Wadden blijft de temperatuur iets achter. De noordoostenwind is matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

Morgenavond blijft het zonnig en droog. Er staat een matige, langs de kust vrij krachtige, noordoostenwind. (Bron: KNMI)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles