zondag, mei 26, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Help ons het jonge vogelseizoen te redden: Doe mee met Dierenambulance Westland!


[DIERENAMBULANCEWESTLAND] Met de start van het jonge vogelseizoen staat Dierenambulance Westland weer paraat om onze gevederde vrienden te ondersteunen. Onlangs hebben we een aantal verstekelingen gered tijdens de veiling in Honselersdijk. Dankzij de inzet van onze dierenambulance zijn ze veilig overgebracht naar een erkende wildopvang, waar ze de zorg ontvangen die ze nodig hebben om te gedijen.

Nu is het moment aangebroken waarop alle dieren in nood kunnen rekenen op onze toewijding. We streven ernaar om deze kwetsbare wezens een kans te geven om te groeien en te bloeien, hun vleugels uit te slaan en de wereld te verkennen.

In dit seizoen van geboorte en groei is het cruciaal dat we allemaal ons steentje bijdragen. Daarom hebben we een handig schema opgesteld met do’s en don’ts om ervoor te zorgen dat we onze gevederde vrienden op de juiste manier kunnen ondersteunen.

Bij twijfel, aarzel niet om ernaar te kijken. En onthoud, ons noodnummer 0900 – 4035009 staat 24/7 paraat voor alle gevallen van dieren in nood.

Dierenambulancewestland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles