zaterdag, mei 25, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Hulpdiensten opgeroepen voor melding persoon te water in ‘s-Gravenzande

Op een rustige zondagochtend om 6 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident langs de Maasdijk in ‘s-Gravenzande. Zowel de brandweer als de politie waren snel ter plaatse, gereed om hulp te bieden aan een persoon die in het water was beland. Gelukkig bleek de persoon ongedeerd, zij het met een doorweekt pak, en kon hij snel worden opgevangen in een nabijgelegen woonhuis.

Het precieze verloop van het ongeval blijft wat onduidelijk, maar het lijkt erop dat de persoon per ongeluk van de Maasdijk is afgereden en recht het water in is gegaan. Hoewel het niet zeker is of de scootmobiel ook te water is geraakt, hebben de brandweerlieden de omgeving gecontroleerd en de scootmobiel veilig aan de kant gezet, waardoor de weg weer vrij was.

Na het afhandelen van de situatie keerden de politieagenten terug naar hun taken en vertrok de brandweer terug naar de kazerne, klaar om indien nodig weer uit te rukken naar een volgende oproep. Gelukkig kon dit incident snel en zonder ernstige gevolgen worden afgehandeld.

Foto’s : www.endemedia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles