zondag, mei 26, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Kevin Klinkspoor lanceert campagne voor Europees Parlement met focus op economie, veiligheid en jongeren

[Persbericht] Op Europadag (9 mei) trapt CDA Westland-raadslid Kevin Klinkspoor zijn campagne af voor zijn kandidatuur voor het Europees Parlement.

Aankomende 6 juni vindt de verkiezing hiervoor plaats, in een tijd dat het belang van Europa groter is dan ooit. “Met een oorlog aan onze grens, bedreiging van onze (cyber)veiligheid en een veranderende wereldeconomie is de roep naar een sterk maar fatsoenlijk Europa groter dan ooit,” aldus Kevin. “Het CDA heeft hiervoor ijzersterke plannen, waarbinnen ik mij graag hard maak voor het belang van jongeren en ook het Westland als toonaangevende regio.” Met de aftrap van de campagne publiceert Kevin Klinkspoor ook zijn speerpunten.

Deze bestaan uit economie, veiligheid, jongeren en diversiteit. Deze thema’s zijn gekozen omdat zij in de ogen van het CDA en Kevin van groot Europees belang zijn, en daarmee juist ook voor een toonaangevende regio als het Westland. Een toekomstbestendig en veilig Europa draagt bij aan een sterke economie waar belangrijke sectoren, zoals glastuinbouw, energie of datasectoren, baat bij hebben.

Daarnaast moet Europa erin kunnen voorzien dat jongeren voldoende perspectief hebben en de rechten van iedereen in een divers Europa gegarandeerd kunnen worden. Het behalen van de Europese verkiezingslijst van het CDA is natuurlijk een hele knappe prestatie, zo vindt ook CDA Westland bestuursvoorzitter Frits Zwinkels. “Als bestuur van CDA Westland staan wij natuurlijk vierkant achter onze kandidaat Kevin Klinkspoor. Wij hebben Kevin leren kennen en zien groeien in zijn rol van raadslid en volksvertegenwoordiger, en weten dat hij ook klaar is voor deze stap,” aldus Zwinkels.

Ondanks de 24ste plek op de lijst betekent een stem op Kevin meer dan alleen het vertrouwen in hem, maar ook trots zijn op.

Foto : PR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles