zondag, mei 26, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Kim Wensveen Uitgeschakeld in De Verraders: Einde van de Weg voor Monsterse Booty Coach

Kim Wensveen, personal trainer en voedingscoach uit Monster, heeft helaas niet de finale van De Verraders weten te bereiken. De 31-jarige onderneemster en ‘booty coach’ uit het kustdorp werd in de twaalfde aflevering – uitgezonden op vrijdag 27 april op RTL4 – weggestemd. Kim Wensveen begon het spel als een betrouwbare deelnemer, maar werd in aflevering 8 verrader door verleiding.

“De Verraders” is een uitdagend spel waarin deelnemers gezamenlijke missies uitvoeren om zilverstaven te verdienen. Echter, enkele van hen zijn verraders, die de zilveren schat aan het einde voor henzelf willen houden. Deze verraders moeten hun ware identiteit verbergen terwijl ze samenwerken met de ‘getrouwen’, deelnemers die loyaal zijn aan de groep. Bij aanvang van het spel wordt elke deelnemer toegewezen aan een rol, die bekend wordt gemaakt aan de kijkers. De verraders kennen elkaar, maar de getrouwen moeten hun identiteit achterhalen door middel van samenwerking en observatie.

Het spel gaat dag en nacht door, waarbij verraders ‘s nachts samenkomen in het geheime verraderstorentje om een getrouwe te ‘vermoorden’. De volgende ochtend wordt de identiteit van het slachtoffer onthuld aan de overige deelnemers. Overdag nemen de deelnemers deel aan missies om zilver te verdienen, waarbij individuele troeven kunnen worden verdiend om zichzelf te beschermen tegen eliminatie.

Foto : (PR) RTL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles