zaterdag, mei 25, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Rabobank Westland gaat hoofdkantoor sluiten in De Lier


Na bijna vijftien jaar heeft Rabobank Westland besloten om het hoofdkantoor op bedrijventerrein Leehove in De Lier te verlaten. De bank streeft naar een compacter kantoor dat beter aansluit bij zowel hun eigen behoeften als die van hun klanten, aldus directeur Maurice Dame. Met een oppervlakte van zo’n 7.000 m2 is het huidige pand te groot geworden, vooral gezien de opkomst van thuiswerken. Dame geeft aan dat ze slechts ongeveer 500 m2 nodig zullen hebben in hun nieuwe locatie.

Hoewel de exacte bestemming nog niet bekend is, wordt er gezocht naar een strategische locatie die niet alleen Westland, maar ook Maassluis, Hoek van Holland en delen van Midden-Delfland kan bedienen. Mogelijke locaties waar naar gekeken wordt zijn Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en De Lier zelf zo meldt Wos Media.

Het pand op Leehove werd oorspronkelijk geopend in maart 2009 door voormalig premier Jan-Peter Balkenende. Tijdens de bouw werd al besloten om het kantoor met twee extra verdiepingen uit te breiden. Bij de opening was er ruimte voor 300 medewerkers, maar sinds 2021 is dit het enige fysieke kantoor van Rabobank in de regio.

Foto : www.endemedia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles