donderdag, juni 13, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Westlandse Ride haalt flink bedrag op

De Westlandse Ride, die zaterdag en zondag werd gehouden, heeft een (voorlopig) bedrag opgeleverd van 235.000 euro. Dat is zondagmiddag bekend gemaakt.

Tijdens deze vijfde editie van de Westlandse Ride was er ook weer een vierentwintiguurstocht voor (getrainde) wielrenners. Zij kregen een parcours van 30 kilometer voorgeschoteld en konden na elk rondje enige tijd rusten. Op zondag zijn allerlei toertochten gehouden en ook was er een Samenloop voor Hoop. In totaal deden er zo’n 1.200 deelnemers mee, dat is volgens organisator Paul Franke iets meer dan bij de vorige editie twee jaar geleden. “Bij de toertochten is de animo toegenomen, de animo voor de 24-uurstocht is iets afgenomen”, vertelde hij bij WOS Sport.

Franke kijkt terug op een mooie editie. “Het is zonder ongelukken verlopen. Wat natuurlijk nog wel een beetje een rol speelde was het weer. Uiteindelijk zijn we door het oog van de naald gekropen, want het regende maar een paar druppeltjes. En verder is het gewoon prima verlopen.”

Er werd dit jaar geld opgehaald voor de stichting Support Casper. Deze stichting zet zich in voor het overleven met alvleesklierkanker.

Bron www.wos.nl

Foto : Albert Tieken (PR)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles