woensdag, juni 12, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

[Video] Zware aanrijding tussen drie vrachtwagens Maasdijkplein (N220) #Westland

Een zware aanrijding tussen drie vrachtwagens heeft woensdagmiddag rond 17.50 uur voor een ravage gezorgd op het Maasdijkplein aan de Maasdijk (N220) in Maasdijk. Bij het ongeval raakte een van de vrachtwagens zwaar beschadigd, met name de cabine van een van de voertuigen liep ernstige schade op.

Meerdere hulpdiensten zijn snel ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. De brandweer werd aanvankelijk gealarmeerd vanwege meldingen van een mogelijke brand, waardoor eenheden uit Maasdijk, De Lier, Loosduinen en Leidschenveen werden opgeroepen. Gelukkig bleek er geen sprake te zijn van brand.

Oorzaak en gevolgen

De exacte oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Er wordt gespeculeerd dat een onwelwording van een van de chauffeurs mogelijk de oorzaak kan zijn. De toestand van de betrokken chauffeurs is momenteel nog niet bekend, maar gezien de omvang van de schade lijkt het aannemelijk dat er gewonden zijn gevallen.

Verkeershinder

Het ongeval heeft voor aanzienlijke verkeershinder gezorgd op de Maasdijk (N220). Het is nog niet duidelijk hoelang de weg afgesloten zal blijven voor opruim- en bergingswerkzaamheden.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie om aanvullende informatie te verstrekken.

Bron tekst : www.rodi.nl/westland

Foto’s : www.endemedia.nl/www.regio15.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles