zondag, mei 26, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Paarden te water Rijksstraatweg Den Hoorn

Den Hoorn – Vanochtend zijn de hulpdiensten gealarmeerd nadat een kar met vier paarden te water is gekomen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is onbekend. De brandweer, politie en omstanders hebben gezamenlijk alle paarden uit het water gekregen.

Meer informatie volgt. 

Bron : Brandweer Haaglanden.

Omroepwest :

DEN HOORN – Langs de Rijksstraatweg in Den Hoorn is een paardenkoets te water geraakt. Vier paarden zijn in de sloot terechtgekomen, net als een onbekend aantal opzittenden van een rijtuig. Op foto’s is te zien dat Bram Chardon ook in de sloot staat, de bekende menner van de gelijknamige manege iets verderop.

Het ongeluk met de paardenkoets werd even na 11.30 uur aan de meldkamer doorgegeven. Hulpdiensten rukten massaal uit, onder meer brandweerduikers zijn ingezet. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

De brandweer, politie en omstanders hebben gezamenlijk alle paarden uit het water gekregen, meldt de brandweer zo’n driekwartier na de eerste melding.

Chardon Paardensport

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de manege ‘Chardon Paardensport’, opgericht door voormalig wereldkampioen IJsbrand en zijn zoon Bram. Langs de paardenstallen liggen een fietspad en een sloot. Aan de overkant van het water is een renbaan voor paarden.

Foto : Dennis van Schie Copyright WestlandReport

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles