zondag, mei 26, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Jutta Leerdam in ‘dreamteam’ met Joy Beune

Jutta Leerdam lijkt haar schaatstoekomst veiliggesteld te hebben met een nieuw team. Na de stukgelopen onderhandelingen met Schaatsteam Jumbo, vond de 25-jarige schaatser uit ‘s-Gravenzande onderdak bij een andere Nederlandse ploeg. Volgens berichtgeving van De Telegraaf zal ze later deze week haar handtekening zetten onder een contract bij Team IKO, waar Joy Beune afgelopen jaar als boegbeeld fungeerde.

De Telegraaf meldt dat aanvankelijk werd gedacht dat Leerdam’s salariseisen een obstakel zouden vormen voor Team IKO. Echter, de ploeg realiseerde zich snel dat voor Leerdam de Olympische Spelen prioriteit hebben en dat geld niet haar hoofdmotivatie is; haar ogen zijn gericht op Olympisch goud.

Leerdam heeft in het seizoen 2018/2019 al eens deel uitgemaakt van Team IKO. Daarna volgde een periode waarin ze voor Team Reggeborgh, Team Worldstream (haar eigen team) en Schaatsteam Jumbo reed. In april kwam naar buiten dat Leerdam op zoek moest naar een nieuwe ploeg nadat Schaatsteam Jumbo aangaf niet met haar verder te willen gaan, hoewel Leerdam hierover een andere uitleg gaf.

Volgens De Telegraaf vormen Leerdam en Beune, die zich toelegt op de langere afstanden zoals de 3000 meter, samen een ‘dreamteam’ dat in de komende jaren kan zorgen voor een regen aan gouden medailles.

Bron : www.wos.nl

Foto : Jasper van der Ende (www.endemedia.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles