zondag, mei 26, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Vrijmarktfrustraties: ‘Ik gooi mijn spullen nog liever in een vuurton!

Op de vrijmarkt, die dit jaar overal in het Westland en daarbuiten te vinden is, zijn er altijd enkele verrassende ergernissen die de sfeer kunnen verpesten. Het begint al met de strijd om de beste plekjes. Sommige mensen markeren hun territorium al dagen van tevoren met krijtjes of lintjes, wat anderen behoorlijk kan irriteren.

Vroege Vogels

Voor de echte vroege vogels begint de vrijmarkt eigenlijk al voordat de klok negen uur slaat. Terwijl de officiële starttijd nog in aantocht is, struinen verzamelaars al rond op zoek naar verborgen schatten. Een zeldzame LP of een oude single kunnen zomaar voor hun neus worden weggekaapt.

Weertje

Het weer is altijd een onzekere factor op Koningsdag. April doet immers wat hij wil. Hoewel de voorspellingen voor de ochtend een bescheiden zes graden aangeven, kan de temperatuur in de loop van de dag oplopen tot wel zestien graden. De dreiging van regen hangt echter nog steeds boven ons hoofd, al is het lastig te voorspellen waar de buien precies zullen vallen. Gelukkig lijkt de wind niet al te wild te worden, met een voorspelde kracht van slechts windkracht 3. Dat scheelt weer in het vastbinden van al je spullen!

Jouw Facebook momentje

Heb jij zelf nog ergernissen die je wilt delen? Na het grondig lezen van dit artikel – en nu je officieel bent toegetreden tot een van onze favoriete online lezers – nodigen we je uit om jouw frustraties te delen in de comments op onze Facebook-pagina.

Vuurtonnetje

Persoonlijk gooi ik liever me spullen in de vuurton, dus ik ben blij dat andere mensen meer gemotiveerd zijn om op een kleedje hun spulletjes te verkopen.

Natuurlijk wens ik je een fantastische Koningsdag toe, vol plezier en misschien wel een paar verborgen schatten op de vrijmarkt!

De Raz’Ende’ Reporter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles