zaterdag, mei 25, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Hemelvaartsdag in Hoek van Holland: Perfect weer voor de strandopening

Donderdag 9 mei is het weer zover: Hoek van Holland maakt zich weer op voor vele tienduizenden bezoekers op en rond het strand, een evenement waarbij het weer uiteraard een belangrijke rol speelt.

Weeronline verwacht met Hemelvaartsdag droog weer met temperaturen tussen de 15 en 18 graden, wat normale temperaturen zijn voor de tijd van het jaar. De regenkans wordt geschat op 30% maar dan zou er minder dan 1 millimeter vallen. De wind is kracht 3 tot 4 en komt uit het noorden waardoor het iets koeler aanvoelt. De zon zou zich deze dag flink moeten laten zien. Weeronline verwacht 12 zonuren.

Ook dit jaar is er weer de braderie, die bekend staat als de grootste braderie van Zuid-Holland. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen de bezoekers langs de Rivierkant weer struinen langs de vele tientallen kramen en kijken of ze iets van hun gading kunnen vinden.

Voor bezoekers uit de richting Rotterdam is het fijn dat de metro doorrijdt tot het strand, iets waar weer duizenden bezoekers gebruik van zullen maken. Bezoekers uit de richting Westland wordt aangeraden zo veel als mogelijk op de fiets te komen. Scooterrijders dienen er rekening mee te houden dat de fietspaden die door de duinen heen lopen echte fietspaden zijn en scooters er geen gebruik van mogen maken.

Naast de braderie zijn er tussen 12 en 21 uur ook weer een aantal festivals bij verschillende beachclubs langs de Zeekant.

Bij Royal vindt het inmiddels bekende Royal Festival plaats.  Op 5 verschillende podia staan onder anderen Jody Bernal, Lucas and Steve, Lady Bee, Kriss Kross Amsterdam, Bombastic, en Feest DJ Aron op de line-up. 

Bij Villa on the Beach treden deze dag onder anderen A[pres Skihut on tour. La Fuente, Freddy Moreira Roog, Trobi, en Diaz & Bruno op. De kaartverkoop voor beide festivals loopt via de website van beide exploitaties.

Bron : www.rodi.nl/hoekvanholland

Foto : Archief Westlandreport

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles