zondag, mei 26, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 deze week

spot_img

Gerelateerde berichten

Explosies café van Ostadestraat vanavond in opsporingsprogramma’s

Den Haag – Een café aan de Van Ostadestraat in Den Haag is al meerdere malen het doelwit geweest van verschillende incidenten. Vanavond laten wij bij Opsporing Verzocht en Team West beelden zien van verdachten die een explosie af lieten gaan. Ook besteden wij bij Team West aandacht aan een schietincident aan de Tullinghstraat en laten we nu herkenbare beelden zien van een verdachte die bij een advocatenkantoor een explosief liet afgaan.

Schietincident – Tullinghstraat – Den Haag

In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 oktober 2023 rond 00.40 uur heeft er een schietincident in de Tullinghstraat in Den Haag plaats gevonden. Bij dit schietincident raakte twee personen gewond aan hun been. Deze twee mannen maakte deel uit van een groep van zes mannen. De schutter maakte onderdeel uit van een andere groep. Uit onderzoek is gebleken dat de groep waar de slachtoffers zijn gevallen uit Rotterdam komen en de groep van waardoor geschoten is uit Den Haag. Op camerabeelden is te zien dat één van de mannen van de groep die de Tullinghstraat in kwam rennen op een fiets wegreed. Misschien zijn er mensen die iets kunnen vertellen over wat zich tussen de groepen heeft afgespeeld waardoor er geschoten is. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van verdachten.

Explosie advocatenkantoor – Buitenom – Den Haag

Bij een advocatenkantoor aan het Buitenom in Den Haag is in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 oktober rond 03.35 uur een explosie afgegaan. Het pand raakte beschadigd aan de deur en de gevel. Van de jongen die het explosief laat afgaan zijn er goede beelden. Omdat het vermoeden bestaat dat deze jongen minderjarig is zijn de beelden op dinsdag 9 april geblurred op Team West getoond met het verzoek zich te komen melden. Omdat de verdachte zich niet heeft gemeld worden de beelden nu wel herkenbaar getoond.

Explosies – Van Ostadestraat – Den Haag

In oktober en november vorig jaar is een café in de Van Ostadestraat in Den Haag meerdere malen het doelwit geweest van verschillende incidenten. Het café zit aan de Vaillantlaan op de hoek van de Van Ostadestraat. In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober is er een explosief geplaatst tegen het raam van het café. In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 december wordt door een onbekende man met een klauwhamer flinke schade aangericht op het raam van het café. Een week later in de nacht van zaterdag 16 op 17 december is het café opnieuw het doelwit. Rond 02.30 uur komen er drie personen in een grijskleurige Peugeot met gedoofde lichten de straat inrijden. Hier stappen twee personen uit die naar het café lopen. Nadat zij een gat in het raam hadden geslagen wordt er een voorwerp aangestoken en naar binnen gegooid. Dit explosief heeft een enorme schade aangericht. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachten van de laatste twee incidenten.

Uitzendingen

Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.  Opsporing Verzocht is vanavond te zien om 20.30 uur op NPO2. Op woensdag is de herhaling van Opsporing Verzocht om 13.35 uur op NPO2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Popular Articles