Feestelijke Examenvreugde op de ISW: Een Stormbaan Avontuur in Wijk Vreeburgh ‘s-Gravenzande

Feestelijke Examenvreugde op de ISW: Een Stormbaan Avontuur in Wijk Vreeburgh ‘s-Gravenzande

0
326


Vanmorgen werd de rustige wijk Vreeburgh plotseling overspoeld door geluid – een heldere meisjesstem die door de straten weerklonk, haar boodschap luid en duidelijk: “Schoenen uit en doorlopen.” Deze onverwachte klanken trokken de nieuwsgierige blikken van de bewoners, die zich afvroegen waar dit vrolijke tumult vandaan kwam.

Al snel ontdekten ze de bron van de opwinding: een reusachtig luchtkussen, opgezet te midden van de wijk, waarop een heuse stormbaan was gebouwd, die leidde naar de ingang van de ISW aan de Gasthuislaan. Het schoolplein was omgetoverd tot een feestelijk terrein, afgezet met kleurrijke linten die alle leerlingen uitnodigden om de uitdaging aan te gaan.

De reden achter deze onverwachte transformatie? Een briljante examenstunt, bedacht door de laatstejaars van de ISW aan de Gasthuislaan. Gehuld in outfits die deden denken aan drillinstructeurs, en gewapend met waterpistooltjes, leidden de leerlingen hun medescholieren over de stormbaan, vol avontuur en uitdaging.

Natuurlijk waren er enkelen die liever een alternatieve route probeerden te vinden – want wie wil er nu op zijn eerste schooldag doorweekt worden door een straal water? Maar desondanks bracht de hele gebeurtenis een glimlach op ieders gezicht en werd de creativiteit en originaliteit van deze stunt bewonderd.

Al met al was het een levendige en gezellige ochtend in de wijk Vreeburgh, waarin de leerlingen van de ISW aan de Gasthuislaan een onvergetelijke start maakten van hun laatste jaar op school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in